Kimagasló színvonal | Kedvező ajánlatok

info@autotmost.hu +36 20 228 7568

Bérlési információk

A bérleti díjak tartalmazzák:

 – az ÁFÁ-t (27%),

– 3000 megtehető kilométert (3000 km/gépkocsihasználat; Gazdaságos és Családi kategória esetén 300km/nap, max. 3.000 km/bérlet),

– a törés és lopás elleni – biztosítást

– gépjárműadót

– valamint a magyarországi autópálya használatot (elektronikus engedéllyel).

Nem tartalmazzák:

– az üzemanyagot,

– a meg nem váltható önrészt,

– a nem rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségeket,

– repülőtéri illetéket (nyitvatartási időn túli autó felvétel és leadás esetén)

– és minden egyéb esetleges költséget.

Igényelhető extrák:

Önrész csökkentés (Saját hibás baleset, kár esetén az önrész 10%, de minimum 150.000 Ft káreseményenként, mely az önrészt csökkentő biztosítási csomagok igénylésével csökkenthető.)
Ingyenes extrák:
Navigáció (GPS)
Ülésmagasító
Másodvezető
Gyerekülés
Hólánc
A részletekért vagy bővebb felvilágosításért keresse kollégáinkat az info@autotmost.hu e-mail címen.

Feltételek

– A gépjárművet az vezetheti, aki szerepel a bérleti szerződésen, és az “Általános Bérleti Feltételek”-nek megfelel. Másodvezetői engedély – maximum 2 db díjmentesen igényelhető
– Foglalást kategóriára és típusra fogadunk el, az autó színét nem tudunk garantálni.

Ki- és visszaszállítás

Igény szerint kiszállítást biztosítunk, ezért városon belül bruttó 5.500 Ft-ot számolunk fel, városon kívülre nem szállítjuk ki az autót. Visszaszállítási díj szintén 5.500 Ft.

Óvadék

Minden gépjármű elviteléhez óvadék (letét, kaució) szükséges, mely hitelkártya fedezettel valamint készpénzzel biztosítható. Az óvadék kategóriánként eltérő. Általában 100.000 – 200.000 Ft között van. Online foglalásnál a kiválasztott típus mellett a kaució mértékét feltüntetjük.

Újratöltési szolgáltatás

A gépjárművek tele tankkal kerülnek átadásra, és ugyanígy kérjük leadni. Ellenkező esetben a hiányzó üzemanyag rész a bérlet végén felszámolásra kerül. Az újratöltési szolgáltatás díja meghaladhatja az adott időpontban hivatalosan közzétett üzemanyagárakat.

Lemondás feltételei

Azon foglalások esetén, amelyeknél a Bérlő a Bérbeadó irodában történő fizetést választotta, a foglalás ingyenesen lemondható a gépjármű átvételéig. Online fizetéses foglalások esetén a lemondás a bérlés napját megelőző legkésőbb 48 óráig ingyenes. Ezt követően 30.000 Ft lemondási díjat (meghiúsulási kötbér) számolunk fel. Lefoglalt, de át nem vett gépjármű esetén a Bérlőt a bérleti díj teljes összegének (meghiúsulási kötbér) megfizetésére kötelezzük. Az összegeket helyi valutában vagy -amennyiben ez lehetséges- Bérlő bankkártyája elszámolási pénznemében, a tranzakció időpontjában érvényes banki árfolyamon számoljuk fel.

Külföldre távozás

A bérelt gépjármű a következő országokba nem vihető ki: Ukrajna, Törökország, Albánia, a volt Jugoszlávia (kivéve Horvátország és Szlovénia) és a korábbi Szovjetunió (kivéve Észtország, Lettország, Litvánia) utódállamai.

Külföldre utazni csak határkilépési engedéllyel lehetséges, mely díjmentesen igényelhető.
Fontos!

Az AUTOTMOST semmilyen felelősséget nem vállal a honlapon és a hivatalos AUTOTMOST honlapokon található rezervációs szolgáltatással kapcsolatban. A rezerváció és a bérlés Általános feltételeit az AUTOTMOST bármikor megváltoztathatja. Az AUTOTMOST online autóbérlési szolgáltatásáért az AUTOTMOST sem közvetlenül, sem közvetetten nem felelős. Az online rezervációs rendszer által megadott árak az ügyfél által közölt adatokon alapszanak. Az AUTOTMOST gépjárművek interneten keresztül történő lefoglalása semmilyen körülmények között nem minősül bérleti szerződésnek.

Bővebb információért kérjük, hívja a (+36) 20 228 7568 telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@autotmost.hu e-mail címre!