Kimagasló színvonal | Kedvező ajánlatok

info@autotmost.hu +36 20 228 7568

GYIK

1. Milyen iratok szükségesek az autóbérléshez?

A bérlet megkezdésekor a bérbeadó irodában ügyintézőinknek be kell mutatni a legalább egy éves jogosítványt, személyi igazolványt vagy útlevelet, lakcímkártyát valamilyen közüzemi számlát, (telefon, TV, víz-gáz, bankszámla kivonat fejléce, stb. ) céges bérlet esetén a cégbírósági bejegyzést, aláírási címpéldányt, bélyegzőt és a céges megrendelőt.

 

2. Mennyi idővel előbb ajánlatos gépjárművet foglalni?

Legalább 1 nappal a bérlet megkezdése előtt, de érdemes azonnal ahogy kiderül az utazás időpontja. Azonnali autóbérléshez kérjük hívja a +36 20 228 7568-as telefonszámot

 

3. Van-e lehetőség kiszállításra?

Igény szerint kiszállítjuk gépjárműveinket, ennek díja bruttó 5.500.-Ft/alkalom Budapest területén.

 

4. Kivihető-e a bérelt gépjármű külföldre?

Igen, az AUTOTMOST előzetes írásos engedélyével.

A bérelt gépjármű a következő országokba nem vihető ki: Törökország, Albánia, Ukrajna és a korábbi Szovjetunió (kivéve Észtország, Lettország és Litvánia) utódállamai.
Bizonyos kategóriák csak szomszédos országokba vihetőek.

 

5. Ki vezetheti a bérelt gépjárművet?

Az AUTOTMOST által előzetesen engedélyezett más személy is vezetheti, aki szintén megfelel az “Általános Bérleti Feltételek”-nek.

 

6. Hol adható le a bérelt gépjármű?

A bérelt gépjármű a X. kerületi irodánkban díjmentesen, a repülőtéren felár ellenében adható le.

 

7. Nyitvatartási időn túl is leadható az autó?

Igen! Nyitvatartási időn túl a repülőtéren felár ellenében bármikor leadhatja a gépkocsit.

 

8. Mi a teendő baleset esetén?

Baleset esetén a bérlő a balesetben résztvevő másik fél legfontosabb adatait (név, cím, gépjármű rendszáma, típusa, helyszín, rendőrségi intézkedés történt-e, felelősségbiztosító neve és felelősségbiztosítási kötvényszám) köteles az AUTOTMOST részére biztosítani. Külföldi bérlő esetén, vagy ha a baleset másik résztvevője nem Magyarországon forgalomba állított gépjármű, rendőri intézkedést kell kérni. Baleseti jegyzőkönyv hiánya esetén a teljes javítási összeg a Bérlőt terheli.

 

9. Mit tartalmaz a biztosítás?

A bérleti díj tartalmazza a kötelező és casco biztosítást törés és lopás ellen (CDR & TP), a meg nem váltható önrész 10%, de minimum 70.000 Ft káreseményenként.
Az önrész megváltás (CDR) el nem fogadása esetén a bérbevevő anyagi felelőssége önhibás töréskár és lopás esetén a kár helyreállításának teljes költségéig terjed.

Nagyértékű károkozás, totálkár, lopás, 500.000 Ft javítási költséget meghaladó saját hibás baleset esetén AUTOTMOST fenntartja a jogot a bérleti szerződés lezárása után is a 10%-os önrész Bérlő felé történő érvényesítésére a javítási számla vagy a biztosító elszámolása alapján.