Kimagasló színvonal | Kedvező ajánlatok

info@autotmost.hu +36 20 228 7568

4 legjobb karácsonyi vásár, amit bérelt autóval elérsz

4 legjobb karácsonyi vásár, amit bérelt autóval elérsz

Hogyha a fővárosi turista forgatag a turistákra szabott árakkal már nem vonzó, akkor érdemes megnézni a vidéki nagyvárosok kínálatát, a távolság pedig nem állhat az utunkba, hisz a hétvégére vagy akár tartósan bérelt autóval pár óra alatt elérhetőek az összeállításban szereplő adventi vásárok.A hétvégén lesz advent első vasárnapja, így beköszönt az idei adventi időszak, amivel együtt járnak a forralt boros, betlehemes, kézműves kirakodóvásárok.

Orosháza és a karácsonyi falu

Orosháza karácsony

Forrás: programturizmus.hu

Vasárnaptól Orosháza Főterén a kis karácsonyi falu várja az ide látogatókat a forralt bor és kürtös kalács kellemes illatával és a karácsony meghitt hangulatával a hét minden napján.
A gyermekekkel érkezők élményeit adventi-naptár, karácsonyi mesekönyv és betlehemes játékokkal gazdagítják. A jó hír pedig, hogy akár saját, akár kölcsönzött autóval tervezzük meglátogatni, a távolság Budapestről csak 197 km, ami bő két óra alatt az M5-ös autópályán teljesíthető, amire hétvégi autóbérlés esetén minden modellnél lehetőségünk van..

 

Sopron, a kultúra városa

Sopron karácsony

Forrás: karacsonyitipp.com

Karácsonyi vásárral és közös ünnepvárással kedveskedik látogatóinak Sopron, aminek főterén. Idén november 25-től színpadi programokkal, adventi koszorúval, karácsonyfával és finom ételekkel – italokkal készülnek a szervezők, továbbá a Mária szobornál pedig kézműves kirakodóvásár is várja az érdeklődőket. Orosházához hasonlóan Budapestről itt 210 km a távolság Budapestről, ami az M1-es autópályán két és fél óra alatt levezethető hétvégére bérelt autónkkal. A rendezvényeknek köszönhetően az egész család jól érzi magát, ehhez ajánljuk a családi bérautóink közül bármelyiket, hisz mindegyik kölcsönözhető autó tágas – az 5 személy számára – és, ha hétvégére tervezve több csomag van, az is kényelmesen elfér az autó csomagterében. Az autópálya nem okoz gondot, mint ahogy a bérautónk fogyasztása sem, hisz olyan autókat ajánlunk, amik a lehető leghatékonyabb fogyasztással bírnak.

 

Eger, ünnepvárás barokk csodája

Eger karácsony

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Lélegzetelállító karácsonyi díszkivilágítással készülnek idén a Dobó téren, úgy hírlik az ország legszebb karácsonyfája és legszínesebb zenei programja az Eger Adventen lesz. Aki Egerbe indulna, annak jó hír, hogy csak 139 km autóút Budapesttől, ami alig több, mint másfél óra alatt teljesíthető. Az út végig az M3-as autópályán visz, amire szerencsére érvényes matricája van minden hétvégére kölcsönözhető autónknak. Eger a borairól híres, így egy baráti vagy családi társaságnak tökéletes hétvégi kikapcsolódás.

 

Balatonlelle, forralt borok és mézeskalács

 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik a II. Balatonlellei Karácsonyi Vásárt, közvetlenül a Balaton partján egy kikötőben. A szervezők forralt borral, sült gesztenyével és balatoni borokkal is készülnek. Bár a vásár csak jövő hétvégén tart, nem érdemes elmulasztani a Balaton téli arcát, főleg hogy Budapestről 140 km-es távolságával kevesebb, mint másfél óra autóút.

 

Azoknak, akik nem párban utaznak, hanem a család, gyerekek, esetleg nagyobb baráti társasággal, a bérautó flottánkban ők is megtalálják az ideális választást. Legyen az egy kombi családi bérautó,

 

Felkeltettük az érdeklődését, hogy bérelt autóval utazzon egyik karácsonyi vásárba?

Válasszon bérautó flottánkból egy hétvégére, vagy amennyibe szüksége van árkalkulációra a tartós autóbérlettel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, aki szívesen áll a rendelkezésükre!

 

Vélemény, hozzászólás?