Kimagasló színvonal | Kedvező ajánlatok

info@autotmost.hu +36 20 228 7568

5 hétvégi úti cél, amit bérautóval könnyedén elérsz

5 hétvégi úti cél, amit bérautóval könnyedén elérsz

Az esős, őszies idő beköszöntével egyre jobban szeretünk meleg helyeken lazítani, nincs is jobb, mint ilyenkor a hétvégét egy wellness szállodában tölteni. Azoknak pedig, akik szívesen maguk mögött hagynák a városi pörgést, figyelmébe ajánlunk öt olyan, akár bérautóval könnyen megközelíthető úti célt, ahol biztosan egy élmény lesz a hétvége.

Hévíz:

Az első választásunk Hévízre esett, ami Budapesttől 192 kilométerre, a Balaton nyugati csücskében található, autóval megközelítve átlagosan 2 óra út. Kevesen tudják, hogy Hévíz Magyarország legrégebbi és legismertebb gyógyfürdője a római korból származó emlékek szerint több mint 2000 éves múlttal büszkélkedhet. Legyen tél vagy nyár, a Hévízi gyógytóban ugyanúgy fürödhetünk egész évben. A wellness szerelmeseinek pedig számtalan hotel nyújt szolgáltatásokat a településen, beltéri fűtött medencékkel, jacuzzikkal és a különböző szaunázási lehetőségekkel.

Autotmost - Hévíz uticél

Miskolctapolca:

Második célállomásunk az egyedülálló Miskolctapolca, ami Budapesthez kicsit közelebb 184 kilométerre található északkeletre, mivel azonban csak az első szakaszon tudunk autópályán vezetni, így ez az út is 2 órát tesz ki autóval. Miskolctapolcán is számos szálláshely közül válogathatunk, de a város igazi különlegessége a több százezer éves, természet alkotta barlangfürdő, ahol élvezhetjük a természetes vízáramlatok masszírozását és közben megcsodálhatjuk az Európában egyedülálló természeti képződményének különleges formáit.

miskolctapolca- autotmost.hu

 

A fenti célállomásokhoz bérautó flottánkból ajánljuk a gazdaságos bérautóinkat, amelyek az autópálya matricával rendelkeznek, és kategóriák szerinti eltérő felszereltséggel rendelkezek a bérlő igényei szerint.

Noszvaj:

Szintén dobogós helyen, harmadikként a kevéssé ismert Noszvajra hívnánk fel a figyelmet, ami családosan utazóknak lehet ideális választás. Az Eger melletti város Budapestről 151 kilométer, nagyjából másfél óra autóút, ami gyerekekkel utazva is kibírható táv. Különösen azért ajánljuk családoknak ezt az úti célt, mert az ország egyik legjobb bababarát és gyerekbarát wellness szállodája található itt, ami számtalan kikapcsolódási lehetőségeket kínál a család minden tagjának. A hotel az 1900-as évek elején épült Galassy-kastély átalakításával jött létre. A szálloda és környezete a gyermekekkel utazó vendégek igényei szerint kerültek kialakításra. A szálloda különlegessége a keleti környezetet idéző ZEN Spa, melynek szolgáltatásai a belső béke és harmónia eléréséhez járulnak hozzá.

Noszvaj Barlang - Autotmost.hu

Siófok:

A Balaton környékére sokan csak a nyári időszakban gondolnak, holott ideális helyszín őszi autós kirándulások úti céljának is. Az aranypart gyöngyszeme, Siófok például autópályán könnyen megközelíthető, csupán 104 kilométer, ami átlagos autós forgalom mellett 1 óra 6 perc alatt teljesíthető táv. Számos wellness szállodával és őszi ajánlattal várja a pihenni vágyókat, a legtöbb helyi hotel kuponokkal és akciókkal néz a nyári hajtás utáni időszak elé. A régió pedig kitűnően alkalmas a környékbeli pincészetek, városok végiglátogatására, vagy csak balatonparti borozgatásra.

Siófok - Autotmost

 

Visegrád:

Budapesthez legközelebb eső, turisták és erdőjárók kedvelt célpontja Visegrád, ami csupán 43 kilométer, de az autóutak adottságai miatt mégis egy óra autóval. A hosszabb menetidőért azonban kárpótol a táj, a börzsönyön át kanyargós szerpentineken és erdőn át visz az út. A Dunakanyar pedig elképesztő, Dunára és Fellegvárra néző panorámával és 4 csillagos wellness szállókkal várja az utazókat.

Visegradi vár - autotmost.hu

Vélemény, hozzászólás?