Kimagasló színvonal | Kedvező ajánlatok

info@autotmost.hu +36 20 228 7568

Autóbérlés külföldre? – Egyszerűbb, mint gondolnád!

Autóbérlés külföldre? – Egyszerűbb, mint gondolnád!

Autóbérlés külföldre utazáshoz? Akik külföldi útra vállalkoznak, sokszor nem is veszik figyelembe az autóbérlés lehetőségét, pedig sokszor bérelt autóval utazni legkényelmesebb és leggazdaságosabb megoldás a környező országokba utazóknak, vagy akár hosszabb távra is. Az autó bérlés külföldre utazáshoz ugyanis nem jár semmilyen extra felárral, csupán a kaució összege nő, amit visszakapunk az autó bérleti időszaka után.

A kölcsönzött autók amellett, hogy jól karban vannak tartva és megbízhatóan elvisznek a külföldi úticélodhoz, különböző extrákkal is rendelkeznek, úgymint ingyenes GPS navigáció, ami különösen jól jöhet külföldön, hisz gondoljunk csak bele, az országhatár és hazai mobilhálózatunk magunk mögött hagyásával a mobil netünk is megszűnik, ami nélkül telefonunk térképalkalmazásai legtöbb esetben szintén véget érnek.

 

Kiegészítők

További akadály lehet még családoknak a megfelelő gyerekülések hiánya hosszabb autó úton, erre is megoldást kínál az autókölcsönzőnk, ingyenes gyerekülés szolgáltatásunk ugyanis képes kiszolgálni minden életkort és igényt. Így gyermekeik biztonságosan és kényelmesen velük tarthatnak, üléseink komfortjának köszönhetően akár végig is alhatják az utat a szülők legnagyobb örömére. 🙂

Kinek ajánljuk az autó bérlés szolgáltatásunkat?

Az autó bérlés külföldre sok családi vagy baráti társaságnak megfelelő, hisz ők felkerekedve mennek például síelni. Ilyen helyzetekben jöhet jól a fentiek mellett az ingyenes hólánc és téli gumi, ami az említett modelleknél ingyenesen igénybe vehető extra és garantálja a biztonságot a velünk utazóknak is.

Hova szoktak utazni ügyfeleink a külföldi autó bérlés ideje alatt?

Bérelt autóval a környező országokba könnyen eljuthatunk a hazai autópályákon, pár óra alatt Bécsben, Pozsonyban vagy kicsit több idő alatt Ljubljanában lehetünk karácsonyi vásáron, városnézésen vagy akár egy őszies hétvégi kiránduláson. Ha esetleg valamelyik karácsonyi vásárban sok ajándékra lelnék, akkor a bérautónk és főleg csomagtere nagy szolgálatot teljesíthet, ellentétben a vonatos utazással, ahol cipelhetjük ezeket a csomagokat is.

 

A jó hír, hogy a bérautóink mindegyike autópálya matricával rendelkezik, felár nélkül juthatunk el az ország bármely határáig.

Felkeltettük érdeklődésed?

Vedd fel a kapcsolatot a kollégáinkkal még ma, lehet, hogy kedvezménnyel tudod bérelni az autónkat!

2 hozzászólás a(z) “Autóbérlés külföldre? – Egyszerűbb, mint gondolnád!” bejegyzéshez

 1. Marosi Krisztián szerint:

  Tiszteletem!
  Érdeklődni szeretnék,hogy spanyolországi nyaraláshoz is adnak autót? Nekünk15 napra kellene a nyáron egy kisbusz.
  Van rá még lehetőség?
  Üdv

  • jano szerint:

   Tisztelt Marosi Krisztián,
   Természetesen tud autót/kisbuszt bérelni spanyolországi nyaraláshoz. Amint tudj utazása időpontját írja be a főoldalunkon található keresőbe és rendszerünk csak a szabad autókat fogja listázni.
   Üdvözlettel,
   AUTOTMOST

Vélemény, hozzászólás?