Kimagasló színvonal | Kedvező ajánlatok

info@autotmost.hu +36 20 228 7568

Könnyítsd meg a dolgodat, amikor hazalátogatsz külföldről

Könnyítsd meg a dolgodat, amikor hazalátogatsz külföldről

Külföldön élsz, de több hetet itthon is tartózkodsz? Nem tudod, hogy hogyan közlekedj, ha sok helyre szeretnél elmenni amíg Budapesten, vagy éppen vidéken tartózkodsz? Az AUTOTMOST.hu autókölcsönző egy gyors és könnyű megoldás, hogy áthidalhasd ezt a problémát!

 

AUTOTMOST FLOTTA

A képre kattintva tekintheti meg flottánkat

 

Nagyon sokan élnek külföldön, akik bár ott rendelkeznek saját autóval, de amikor hazalátogatnak a rokonokhoz, vagy a családhoz, akkor nem a saját kocsijukkal érkeznek. Miért is indulnál autóval Magyarországra, mikor a repülő a leggyorsabb mód egyik helyről a másikra jutni? Sajnos azonban leszállás után hiányzó lehet a négykerék meghajtás, főleg, hogy a budapesti tömegközlekedés nem mondható olcsónak, a taxiról ne is beszéljünk. És ott van még az a kínos pillanat is, amikor valakit meg kell kérni, hogy jöjjön ki eléd/elétek a reptérre. Súlyos tízezrek és rengeteg macera.

Az Autotmost egyszerűbbé teszi ez a helyzetet, hiszen leszállás után csak fel kell venned a reptéren a már előre kiválasztott autót, és elgurulni oda vele, ahová szeretnél. A bérelt autó addig marad nálad, ameddig szeretnéd. Minden költséget előre látsz, nincsenek rejtett plusz tételek az autó leadása után, ráadásul rengeteg extrát kérhetsz is a bérelt gépkocsidba.

Ha a gyermekeddel utazol haza rokonlátogatóba, akkor gyerekülés, és ülésmagasító is igényelhető, a téli utak során pedig jól fog jönni a hólánc. Gazdaságos és családi autók közül is választhatsz, csak rajtad múlik, hogy hány embert szeretnél fuvarozni, vagy milyen célra van szükséged az itt tartózkodásod alatt az autóra. Az Autotmost igény szerint autó kiszállítást is biztosít a városon belülre, így neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy a családoddal töltöd az időt, a kocsi pedig érkezik, amikorra megrendeled.

Vélemény, hozzászólás?