Kimagasló színvonal | Kedvező ajánlatok

info@autotmost.hu +36 20 228 7568

Miért épp az AUTOTMOST autókölcsönző a nagy márkákkal szemben?

Miért épp az AUTOTMOST autókölcsönző a nagy márkákkal szemben?

Autóbérlésnél hajlamosak vagyunk az általunk ismert, úgymond nagy márkáknál bérelni, holott jobban megvizsgálva a helyzetet a kisebb autókölcsönző cégeknek is megvannak az előnyeik, rugalmasabban és sokszor kevésbé szigorúan.

Autókölcsőnző cégek Budapest

Az autóbérlés feltételei között a nemzetközi, sok esetben amerikai székhelyű márkáknál az életkori határ. Mivel az Egyesült Államokban 21 év a nagykorúvá válás korhatára, ezt kiterjesztik az autóbérlés feltételeként is, sőt nagyobb modelleknél az alsó korhatár akár 25 év is lehet. Ezzel szemben a kisebb cégeknél, mint például nálunk a 21 életév, a jogosítvány megléte és egy évnyi autóvezetési tapasztalat bőven elég az autóbérléshez.

Szintén fontos különbség a reptéri autóátvétel. A nagyobb márkáknál, repülőtéri irodában autóbérlés esetén sok esetben reptéri pótdíj kerül felszámításra, ami az amúgy is magas nettó autókölcsönzési díjból, százalékosan, kerül kiszámításra. Az igényekhez igazodva autókölcsönzőnk a járatokhoz igazodva a hét bármely napján,  kiszállítja a kölcsönözni vágyó ügyfelek rendelkezésére a bérautót.

Autókölcsönzőnk rugalmasságát tükrözi a külföldi autóbérlés feltételrendszere is, amelyet külön ügyfeleink igényeire szabtunk. Itt is sokszor szigorú szabályozás és magasabb árszabás fogadja a bérlőket, sőt egyes szomszédos országokba még behajtás sem engedélyezett a bérelt járművel. Ezzel szemben a nálunk bérelt autókat csupán magasabb kaució különbözteti meg a belföldön béreltektől, sőt, mint korábban írtunk is róla, törekszünk rá, hogy extra szolgáltatásokkal megkönnyítsük ügyfeleink dolgát.

Míg az olyan extra szolgáltatások, mint hólánc, gyerekülés és GPS felárral igényelhetőek az ismert cégeknél, nálunk ezeket díjmentes szolgáltatásként, a kölcsönzött autóval együtt veheti igénybe a bérlő.

Talán legfontosabb szempont a fentiek mellett az autó kölcsönzés ára, ami sok esetben egy fix díj a kölcsönzött napok számától függően.

Miben más az AUTOTMOST árszabása?

Nos, mi az eltelt napok számától függően csökkentjük az árat, így minél hosszabb távra bérelnek autót nálunk ügyfeleink, annál jobban megéri. Ha valakinek több hónapra van szüksége, abban is tudunk segíteni, nekik a tartós autóbérlés konstrukcióval!

Felkeltettük érdeklődésed?

Vedd fel a kapcsolatot a kollégáinkkal még ma, lehet, hogy kedvezménnyel tudod bérelni az autónkat!

Vélemény, hozzászólás?