Kimagasló színvonal | Kedvező ajánlatok

info@autotmost.hu +36 20 228 7568

Tartós Autóbérlés – Megfizethető áron

Tartós Autóbérlés – Megfizethető áron

A tartós autóbérlés sokáig elérhetetlen luxusként élt a köztudatban, azonban napjainkban egyre elterjedtebb mind kisebb-nagyobb cégeknél, mind a magánéletben. Nem kell ahhoz milliomosnak lenni, hogy autót bérelj, sőt akár meg is takaríthatod vele az autóvásárláshoz felvett kölcsön visszafizetését, illetve a fenntartással járó költségeket, hiszen azokat az autókölcsönző állja helyetted.

Mikor éri meg a tartós autóbérlés?

Tegyük fel, hogy egy olyan vállalkozást vezet, aminek nem futja Audi flottára vagy saját gépjármű vásárlására, fenntartására azonban az üzleti élet mindennapjaihoz jó fellépésre van szüksége.
Arról nem is beszélve, hogy a bérelt autóból a vállalkozás dolgozói is profitálhatnak, hogyha tárgyalásra vagy vidéki helyszínre mennek. Jó hír, hogy a napjainkban egyre elterjedtebb tartós autóbérletet pont erre találták ki: amellett, hogy adózási szempontból is egyszerűsíti a helyzetet, nem kell számolni kötelező biztosítással, szervizzel vagy gumicserével, ezek ugyanis benne vannak a bérelt autó kölcsönzési árában. Az autókölcsönzés további előnye, hogy nincs kilométer korlátozás, így nem kell azon aggódnunk, hogy átlépjük a keretet a bérlés ideje alatt, bátran utazhatunk vele akár hosszabb távolságra is.

A tartós autóbérlés esetében a pénzügyi előnyök mellett a vállalkozás üzleti megítélését is előnyösen befolyásolhatja egy középkategóriás kölcsönzött autó, üzletfelei, sőt akár a konkurencia szemében is új színben tűnhet fel a vállalkozás.

Az üzleti élet mellett a magánéletben is előnyös lehet a saját bérelt autó. Napjaink trendjei mind a megosztás alapú szolgáltatások irányába mennek, egyre trendibb lakást bérelni az Airbnb-n vagy közösségi irodát a belvárosban, miért ne lenne ugyanilyen trendi az autóbérlés?

Gondoljunk egy hétvégi programra a barátokkal vagy arra, amikor le akarjuk nyűgözni jövendőbelinket az első randin és egy menő autóval megyünk érte.
Az első benyomás fontos, legyen szó régi ismerősökről, barátokról vagy a családunkról.
Miért ne gördülhetnénk be mi is egy jó állapotban levő városi autón baráti összejövetelre vagy családi eseményre?

A magabiztos fellépés pedig olyan sikereket hozhat, mind az üzleti, mind a magánéletben, amelyekre nem is számított: legyen szó egy nagyobb ügyfél megnyeréséről vagy a kiszemelt jelölt figyelmének felkeltéséről.

Felkeltettük az érdeklődését a tartós autóbérlés iránt?

Amennyibe szüksége van árkalkulációra a tartós autóbérlettel kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, aki szívesen áll a rendelkezésükre.

 

Egy hozzászólás a(z) “Tartós Autóbérlés – Megfizethető áron” bejegyzéshez

  1. […] annál jobban megéri. Ha valakinek több hónapra van szüksége, abban is tudunk segíteni, nekik a tartós autóbérlés […]

Vélemény, hozzászólás?